Суббота, 2025-07-05, 07:54:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница | 14.09.08, ZanZibarClub - Dj Mays - DANCELIFE FORUM | Регистрация | Вход | 2025-07-05 | Суббота | 07:54:39
Форма входа
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
>>>Внимание: Поддержим наш партнерский сайт посвященный проэкту Swedish House Mafia
>>>Важно: Не забудьте время от времени заходить по ссылкам Google - это сильно поможет нам существовать!!!

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: virus, Persik  
14.09.08, ZanZibarClub - Dj Mays
virusДата: Среда, 2007-08-29, 11:09:29 | Сообщение # 1
"Sexy Thing" Label
Статус: Offline
When: 14 вересня 2007 року, п'ятниця
Where: ZanZibarClub
What: Dj Mays

Who:
Dj Mays (Одеса)
Dj Romik
Dj Zaicef

Start: 22:00
Enter: Попередній продаж квитків – 40грн. („БУХАРА”, Фурманська, 6)
Дівчатам до 24.00 вхід – ВІЛЬНИЙ!

Одеська атмосфера портового міста: нічне життя, теплоходи, красиві люди, яскраве світло, танцювальна музика все це виховало і залишило великий слід в душі Руслана. Вперше заявивши про себе в 1998 році перемогою на конкурсі професійних ді-джєєв Association DJ Profy, Руслан Мейс остаточно вирішує присвятити своє життя музиці.
В кінці 90-х, в епоху культурного андерграунда, Mays разом з друзями організовує промо-групу Alien DJs Promo, що зробила сильний вплив на розвиток клубного життя міста. На цих вечірках Мейс розкриває свій діджейський потенціал і бачення техно музики. Забираючи слухача з собою в світ техно ритму, який примушує рухатися до останніх сил при цьому залишаю безліч звукових емоцій в свідомості. У 2000м році після однієї з вечірок Alien Djs, запрошують на радіо "Філ", щоб взяти участь в легендарному радіо проекті Терапія. З тих пір його робота нерозривно пов'язана з радіо: проект Pulse, проект Територія і на сьогоднішній день радіо шоу The Real Techno Mix розвиває і надихає вже не одне покоління прогресивної української молоді до техно музики.
Безліч регулярних виступів по Росії і Україні на рейв фестивалях і клубних вечірках це постійні душевні рухи усередині Руслана. Сети завжди супроводжують особливою музичною історією і чіткою технічною грою. Його почуло і зібрало в уваги безліч поклонників на різних фестивалях таких як КаZантип, I Love Techno UA, Electro Осінь, Perfect Rave, Механіка, WaterDance, SoundTropolis. На сьогоднішній день його знають багато хто клаберів СНД. Гастрольний графік виступів заповнюється на два місяці вперед. Виступив практично у всіх великих містах України а так само в багатьох містах Росії. Входить в 10-ку топових ді-джєєв України. У 2004 отримує премію від німецької марки Becks: названий кращим ді-джєєм Одеси. У 2005 отримує звання кращого техно ді-джея України і отримує премію за особливий внесок в розвитку техно культури в Україні.
За словами Руслана "Моє головне зброї в моїх виступи це контакт з публікою. Мені подобається створювати атмосферу музикою і людьми які прийшли на мій сет. З цього виходить щось особливе. " "Мені дуже приємно за те що люди чують і бачать в мені цю енергетику. Мені ще треба багато працювати і працювати щодня для того що б дати ще більше людям. Цей факт мене безумовно радує.

http://night-lviv.com

НЕ ЗАБЫВАЕМ ГОВОРИТЬ СПАСИБО!
СМОТРИМ КАК ЭТО ДЕЛАЕТСЯ - ЗДЕСЬ

Моя Персональная Страница
РАССПРОДАЖА ШВЕДСКОЙ МАФИИ

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Virus Studio © 2006-2007 Сайт создан в системе uCoz