Persik | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 11:41:33 | Сообщение # 1 |
 Trancelover
Статус: Offline
| 26/04/2007 ЧЕТВЕР Мi100 DA HOOL aka DJ HOOLIGAN (Germany) DJ PAUL WHEATEN (Independent Label A.FREAK.A / 1980 PROMO) MC VITAMIN  DA HOOL aka DJ HOOLIGAN У 1996 Хул ган заснував св й "b-sides" лейбл, який випускав продукц ю вже з м'ям "Da Hool". Одним з перших релiзов став трек "Meet Her At The LoveParade". У 1997 роц запис був перевиданий на "Kosmo Records", при цьому на диск записали ремiкси композиц , зроблен Налiном (Nalin) Кейном (Kane). Цей випуск розiйшовся по всьому свiту шiстьма мiльйонами копiй (бiльше 250 000 було продано тiльки в Нiмеччин )... Задовго до успiху трека "Meet Her At The LoveParade" хлопець, що назива себе Da Hool або dj Hooligan був вiдомий як одн iз лiдер в музичного руху, який багато хто називав "перше покоління техно". Почавши свою кар' ру в 1986 роц в одному з клубів свого рідного міста - Боттропа, Германія, - dj Hooligan швидко піднімався вгору по сходинках популярності , показуючи себе як дійсного майстра вертушки, а також як інноватора, об' днуючого під час свого сету так стилі , як: техно, хаус, прогрессив, ейсид, транс. У 1990-му він увійшов до Вісімки Кращих DJ Німеччини. У тому ж роц Da Hool почав видавати своі перші треки, зроблені , перш за все, на хардкорових звуках, як у той час були вельми популярні . Один з перших записів - "B.O.T.T.R.O.P." став могутнім європейським клаб-хітом, чим підсилив бажання ді -джея випускати своі творіння далі. За час в піку рейв-культури, можете бути упевнені , не пройшло жодноі великоі події , як це: Mayday, Rave City, Love Nation, Rave on Snow, Air Rave або Rave & Cruise - щоб на ній не зіграв dj Hooligan. Хлопець вперше прорвався в перші рядки чартів зі своім треком - гімном рейва "Rave Nation" .
When the music's over Turn out the lights
Сообщение отредактировал Persik - Понедельник, 2007-04-23, 12:27:28 |
|
| |
virus | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 12:41:44 | Сообщение # 2 |
"Sexy Thing" Label
| Da Hool - мега зверь. Я можно сказать вырос на его Meet Her At The Loveparade. Но в Ми100 не пойду. Принципиально. Никогда не любил это заведение!
НЕ ЗАБЫВАЕМ ГОВОРИТЬ СПАСИБО! СМОТРИМ КАК ЭТО ДЕЛАЕТСЯ - ЗДЕСЬ Моя Персональная Страница РАССПРОДАЖА ШВЕДСКОЙ МАФИИ
|
|
| |
Persik | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 12:53:29 | Сообщение # 3 |
 Trancelover
| Я тоже не в восторге от него !! Но б Да Хоола послушал !!!
When the music's over Turn out the lights
|
|
| |
Nata-Lee | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 14:56:03 | Сообщение # 4 |
 ..::: MISS GLAMOUR :::..
| Там наверное вход будет по гривень 100, а за мисто я столько не дам
|
|
| |
virus | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 15:33:27 | Сообщение # 5 |
"Sexy Thing" Label
| Короче обламаются они. Пусть сначала приведут в порядок статус клуба!!!!
НЕ ЗАБЫВАЕМ ГОВОРИТЬ СПАСИБО! СМОТРИМ КАК ЭТО ДЕЛАЕТСЯ - ЗДЕСЬ Моя Персональная Страница РАССПРОДАЖА ШВЕДСКОЙ МАФИИ
|
|
| |
skify | Дата: Понедельник, 2007-04-23, 23:20:35 | Сообщение # 6 |
Новичек
| да на счёт статуса клуба я подердиваю!!! сейчас он в гавне!!! ))
|
|
| |