Среда, 2024-05-01, 18:33:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница | TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS - CINEMA - DANCELIFE FORUM | Регистрация | Вход | 2024-05-01 | Среда | 18:33:29
Форма входа
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
>>>Внимание: Поддержим наш партнерский сайт посвященный проэкту Swedish House Mafia
>>>Важно: Не забудьте время от времени заходить по ссылкам Google - это сильно поможет нам существовать!!!

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Persik, virus  
DANCELIFE FORUM » Афишы Вечеринок » Киев » TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS - CINEMA (1.12.2006 (Noisia))
TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS - CINEMA
PersikДата: Четверг, 2006-11-23, 00:10:00 | Сообщение # 1
Trancelover
Группа: Администратор
Сообщений: 276
Репутация: 7
Статус: Offline
Фрагменти Звукозапис та www.junglist.com.ua презентують:

1 грудня, п'ятниця, 21.00 - 06.00 Cinema Club, вул. Ентузiастiв, 1 т. 555-58-54

TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS

Time 2 Bass - серія найбільших щомісячних вечірок у стилі drum-n-bass на Україні, що стартувала у Києві у вересні 2003 року. Організаторами є лейбл Фрагменти Звукозапис та сайт www.junglist.com.ua. За весь цей час було проведено білше 40 акцій за участю не тільки усіх топових українських дискжокеїв, а також зірок сучасного dnb світової величини. Завдяки Time 2 Bass на Україні побували: John B, Technical Itch, Dom & Roland, Cause 4 Concern, Raiden, Temper D [UK], Black Sun Empire [Nl], Gridlok, Submerged [USA], Concord Dawn [New Zealand], Chris Su, SKC, Mindscape [Hungary], Paul B, Sta, Dissident, Prode, Implex, Sky [Ru]. Цього року ми святкуємо третій день народження серії та другий день народження радіо проекту Time 2 Bass, що виходить на антені найбільшої української радіостанції - Kiss FM. Тому на TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS вперше у історії української днб сцени ви почуєте музику одразу двох! відомих світових днб проектів - лідерів індустрії - NOISIA [Nl] та культового персонажа THE PANACEA [De].

dnb floor:

NOISIA [Nl]

THE PANACEA [De]

TAPOLSKY [Фрагменти Звук.]

LIA
ZARIN
DENNY ROLL
PROTOTIP

jungle floor:

DOC
STEPKILLA
JIKE
BUZZKEEPER
DUSTY
LEFTIE
SHABBY

NOISIA [VISION, NETHERLANDS]

Еволюційний, інтелігентний дизайн, безперечна інтервенція проти твоєї раціональності, новий крок у еволюції під назвою Noisia. Так само як Pendulum раніше, вони потрясли сцену Martijn van Sonderen, Thijs de Vlieger та Nik Roos потрясли сцену силою та потужністю звуку, хоча брутальна сила - лише одна із якостей голандського тріо. Їх музика здатня не тільки підривати танцполи клубів, але й приносити менш деструктивні, мелодійні відтінки у звучанні, даючи нагоду кожному знайти своє у музиці.
Вперше помічені Mayhem, власником та духовним лідером культового Shadow-Law Recordings, завдячуючи якому розпочали свій нелегкий та креативний шлях на днб сцені. Відточуючи та постійно покращуючи майстерність та звучання у його студії, Noisia сильно і назавжди захопилися написанням музики. Після дебютного релізу на Nerve, та наступних релізів на Shadow Law, Subtitles та Moving Shadow, вийшло багато дуже цікавих спільних треків за такими музикантами як Calyx, Cause4Concern, Black Sun Empire, Teebee та Bad Company UK. Після реміксу на можна сказати, гімн днб музики Konflict - Messiah, почали активно гастролювати по цілому світу та зайняли друге місце у британському національному хіт-параді танцювальної музики та видали першу дванадцятидюймівку на лейблі Ram Records, що належить до Andy C, та сподіваються на швидке з'явлення своїх треків на Virus Recordings... Талановите тріо продовжує свою кар'єру у тому ж напрямку, недавно відкривши власний лейбл - Vision.

THE PANACEA [POSITION CHROME, GERMANY]

Mathis Mootz, головний та незмінний учасник проекту з німецького Вуерцбурга, випрацьовував роками неповторне та ударне звучання. The Panacea - це цифровий Napalm Death, його звучання наповнене врек-степовими бітами та елементами хардкору, індустріального техно та джанглу. Власне це і є рецепт унікального звучання Панацеї. Будучи одним з головних учасників німецького лейблу Position Chrome, він випустив 23 двохплитників та альбомів, розпочинаючи з 1996 року. Його дебют - 'Low Profile Darkness' був одним з найуспішніших та найвпливовіших треків свого часу. Було продано понад 12000 примірників сінглу. Продовжуючи у тому ж стилі - під впливом техно та хардкору, він видає 'Twisted Designz','Phoenix Metabolism', та 'German Engineering' & 'Underground Superstardom', коріння котрих виходить з хіп-хопу, експериментальний 'Architettura'. Прозайвшись деякий час музикою у стилях electro, neo-industrial та експериметальною музикою, він вирішує відродити Position Chrome. Цей факт, та відкриття близьким приятелем - Raiden'ом свого власного лейблу, стали новим поштовхом для натхнення та дали нових творчих сил.

Вхід: 100 грн, з флаєром до 00.00 - 80 грн, пiсля - 90 грн.
Флаера за 3 тижнi в Арка CD, Stuff, Marsmedia, Mediacentre

Infoline: +380665104158
http://junglist.com.ua/

Прикрепления: 66579251.jpg (49.5 Kb)


When the music's over
Turn out the lights


Сообщение отредактировал Persik - Четверг, 2006-11-23, 00:10:55
 
DANCELIFE FORUM » Афишы Вечеринок » Киев » TIME 2 BASS: DOUBLE PIZDETS - CINEMA (1.12.2006 (Noisia))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright Virus Studio © 2006-2007 Сайт создан в системе uCoz